Thursday, April 29, 2010

S.k. "epic fail"


Genom min käre vän Carpio har jag storknat, suckat och skrattat över dagens s.k. ”fail” (som jag förstått att ”kidsen” säger). Att möta min själsfrände är självklart något som jag hoppas göra men ifall det skulle vara genom vårat gemensamma intresse för WoW hoppas jag att de sociala konventionerna skulle ha tvingat oss att hålla det hemligt. Alltså verkligen hålla det hemligt. Alltså ta det med oss i graven hemligt.

Monday, April 26, 2010

Shotgun wedding




Bilderna ovan kommer från den just nu kanske roligaste bröllopsvideon på Youtube. Visst verkar dom ha roligt och visst verkar dom vara ganska trevliga människor men varför ta med sig ett gevär? Visst har jag hört termen ”shotgun wedding” förut men man ska väl knappast ta det bokstavligt?

Tuesday, April 20, 2010

Typ definitionen på "bögigt"



 “Urban Dictionary: Gay

1. Happy.
2. Homosexual.
3. A generic insult.

1. You are gay.
2. You are gay.
3. You are gay.”

Hatar den här bilden, sedan jag såg den har jag gått omkring och nynnat på en egentolkad version av Baha Mens "Who Let the Dogs Out" som i mitt huvud blivit "Who Let the Horses Out" – och istället for "voof" nynnar jag nu "hoof."

Sunday, April 18, 2010

Typ pantad

Nu när askmolnet sparat in ton med koldioxid borde man väl ändå få gå.

Saturday, April 17, 2010

Politiker och djur…II

Man kan fråga sig vad det är med republikanska politiker och djur. Ovan synes ytterliggare ett ortodoxt beteende. Denna gång är det Theodore "Teddy" Roosevelt, USAs tjugosjätte president, som rider på en älg. Man kan tänka sig att det finns en elaborerat anledning bakom denna spektakulära bild men sanningen är nog att Teddy helt enkelt gillade älgar. Teddy är dock inte ensam. Nobla män som Karl IX försökte också rida på dem. Dock har försöken knappast gått så bra eftersom älgar idag mest används som lockgrepp på tyskar och gnällobjekt i glesbygden. Eftersom jag känner mig glad idag bjuds på ytterliggare en bild av den lätt manlige Roosevelt. Denna gång iklädd hans "highly-decorated deer-skin hunting suit".

Friday, April 16, 2010

Kommentar överflödig

From Russia With Love

Människor är dumma i huvudet. Dock är människor som är dumma i huvudet ofta ganska roliga vilket bloggens bröllopsbilder bevisar. Nåväl, ifall förre bilden illustrerade ett förmodat lyckligt bröllop där mannen genom sitt obefintliga fashionsense målade ordet ”fars” över ceremonin så är det på dagens bröllopsbild kvinnan som gör bort sig med sitt obefintliga fashion sense. ”Obefintligt” är nog faktiskt rätt ord.

Thursday, April 15, 2010

"Le älskling, det här är den lyckligaste dagen i vårat liv."

Jag gillar egentligen inte termen ”white trash”. Visst, jag gillar den eftersom den är målande men jag hatar det den står för. Inte objekten i sig utan mer konnotationerna. Ni fattar. Ibland kan man bara skratta åt eländet…då funkar den här bilden. När jag såg bilden för första gången igår kunde jag inte släppa tanken ifall personerna på bilden är nöjda med sina liv. Seriöst talat, ett bröllop behöver kanske inte kosta multum men jag tror att jag skulle dö lite inombords (på det tragiska sättet) ifall jag som kvinna skulle gifta mig på smällen, utanför mitt mobila hem med en man som...ja med en man som sportar attribut som armlös kavaj, rivna jeans, en skabbig jycke, ölburk, hockeyfrilla och tandlossning samtidigt. Jag hoppas att han åtminstonde rappar sig igenom "White Trash Beautiful" till brudens ära.

Politiker och djur…I

Vi kickstartar bloggens liv med en halvrolig, lite konstig och allmänt skrämmande bild på den republikanska senatorn Katherine Harris och en pungråtta. "Do possums attack people? I sure as hell hope so." uttryckte en bloggare klockrent.